Trainingsveld

Op het volledig 125cm hoog omhekte veld van zo’n 750m2 groot kan je heerlijk met je hond trainen.

Alleen of in een groepje, zelfstandig of met je eigen meegebrachte instructeur… het kan allemaal!

Ben je toevallig zelf instructeur en wil je er graag gebruik van maken voor je lessen? Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden, neem voordat je je reservering plaats dan even contact op met ons.

Je huurt het trainingsveld af via de reservering knop waarbij je zelf de dag en tijd kan inplannen die nog beschikbaar is om fijn samen met je hond actief te zijn.

Het trainingsveld is alleen te reserveren tijdens het Agility binnenseizoen, het Agilityveld word dan ingezet als Trainingsveld.

De kosten per half uur bedragen 4,50 welke je vooraf via het reservering systeem met Ideal kan voldoen.
Reserveringen gaan per half uur, na elk half uur is er 15 minuten speling/wisseling tijd ingebouwd zodat er niet op je voorganger gewacht hoeft te worden. Boek je 2x een half uur aansluitend, bijv. van 11.00/11.30 (15 min speling) 11.45/12.15 uur, dan krijg je het tussenliggende speling kwartier cadeau ūüėČ

Reserveer jij je trainingsmoment met je hond? Tot snel!

Let op: Op dit veld is plassen/poepen NIET toegestaan, uw hond dient uitgelaten het veld te betreden en ongelukjes dienen gemeld te worden. Uitlaten kan langs de weg of langs de parkeergelegenheid, grasstrook op het terrein (hier geldt uiteraard opruimplicht).
(Max. 6 cursisten, grotere groepen op aanvraag per mail.)

Uiteraard houden wij het graag gezellig en veilig voor iedereen, lees hier dan ook de huisregels even door.